" اطلاعیه ویژه دانشجویان استعداد درخشان متقاضی ارتقا به مقطع کارشناسی ارشد"

با عنایت به لزوم اجرای آئین نامه تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر (کارشناسی ارشد)، متقاضیان از تاریخ 1/5/1396 تا تاریخ 14/5/1396 جهت ارائه مدارک و ثبت نام به واحد استعداد درخشان(اتاق شماره 1) واقع در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه (EDC) مراجعه فرمایند.

مدارک مورد نیاز:

ا- ارائه نامه تاییدیه از واحد آموزش دانشکده محل تحصیل شامل رشته تحصیلی، شماره دانشجویی، نام پدر، ظرفیت ورودی دوره، رتبه، معدل کل و تعداد نیمسال، معدل پایینتر از 16، سال ورود و سال فارغ التحصیلی و کد ورودی

2- ارائه اصل و کپی مستندات آموزشی (طبق جدول امتیاز دهی موجود در سایت edc.mubabol.ac.ir)

3-ارائه اصل و کپی مستندات پژوهشی (طبق جدول امتیاز دهی موجود در سایت edc.mubabol.ac.ir)

4- ارائه اصل و کپی مستندات فرهنگی و فوق برنامه(طبق جدول امتیاز دهی موجود در سایت edc.mubabol.ac.ir)

5-ارائه اسکن موارد 2-3-4 به صورت CD  (تفکیک شده در فایل های آموزشی،پژوهشی و فرهنگی)

6-درخواست مکتوب

تذکر: بدیهی است در صورت نقص مدارک و پس از تاریخ مذکور به موارد بعدی ترتیب اثرداده نخواهد شد.

نکته مهم: اصل مستندات متعاقبا و پس از انجام بررسی های لازم بر اساس مقررات، عودت داده خواهد شد.