نشست اختصاصی مسئولین و دانشجویان منتخب المپیاد دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 23/9/1395 در سالن شورای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه برگزار شد.

در این نشست معاونین محترم آموزش، توسعه مدیریت و منابع و مسئولین محترم حیطه های استدلال بالینی ومدیریت سلامت المپیاد حضور داشتند.

در ابتدا آقای دکتر نصراله پور در مورد تاریخچه برگزاری المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور ،اهداف المپیاد دانشجویی و معرفی مسئولین حیطه های المپیاد های سال های گذشته در دانشگاه علوم پزشکی بابل  توضیح دادند.

سپس دانشجویان شرکت کننده در المپیاد های هفتم و هشتم پیشنهادات و انتقادات خود را در راستای بهتر شدن المپیاد آتی مطرح کردند.