طي مراسم روز دانشجو در سالن شهيد شجاعيان دانشگاه از دانشجويان برتر در پنجمين و ششمين المپياد علمي با اهدا لوح تقدير و كارت هديه تقدیر گردید. (( ششمين المپياد علمي )) 1- آقايان محمد رحيمي (مدال طلا كشوري) و سعيد حكيمي نيا (مدال نقره كشوري) خانم فاطمه ابهري (مدال برنز کشوری) در حيطه مديريت نظام سلامت . 2- آقايان حميد مهدي زاده (مدال نقره كشوري) و صابر قربان نژاد (مدال برنز كشوري) و خانم مروا مظلوميان (مدال برنز كشوري) در حيطه علوم پايه . 3- آقايان آريا قاسمي (مدال نقره كشوري) و امير خسرو گوران (مدال برنز كشوري) و خانم مهسا لايق ( مدال برنز كشوري) در حيطه استدلال باليني . 4- آقاي علي رمضان قرباني و خانم ها مائده رجبی و ليلا رضي در حیطه هنر در آموزش پزشكي. ((پنجمين المپياد علمي )) 1- خانم مهسا لايق و آقايان آيين شريفي و امير خسرو گوران در حيطه استدلال باليني. 2- خانم فرشته ذولفقاري و آقايان حميد مهدي زاده (رتبه 10 كشوري) وصابر قربان نژاد در رتبه (11كشوري) در حيطه علوم پايه. 3- آقايان محمد رحيمي و سعيد حكيمي نيا و خانم فاطمه ايزدپناه در حيطه مديريت نظام سلامت. 4- خانم‌ها مروا مظلوميان و مائده رجبی و آقاي حسين باقري در حيطه نوآورانه.