افتخاری دیگر: موفقیت غرور آفرین دانشگاه علوم پزشکی بابل در"ششمین المپیاد علمی دانشجویان" دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور را به کلیه اساتید و دانشجویان گرامی تبریک عرض می نماییم.

با کمال افتخار به استحضار مي رساند تيم اعزامي مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي دانشگاه علوم پزشكي بابل در ششمين المپياد علمي دانشجويان سراسر كشور كه در دانشگاه علوم پزشكي ايران برگزار گرديد، موفق به كسب افتخاري ديگر در حيطه ‌هاي چهارگانه به شرح ذيل شده‌اند: 1) مدال طلا: آقاي محمد رحيمي 2) مدال های نقره: آقايان سعيد حكيمي نيا – حميد مهدي زاده – آريا قاسمي 3) مدال های برنز : آقايان صابر قربان نژاد – امير خسرو گوران – خانمها مهسا لايق – فاطمه ابهري – مروا مظلوميان. ضمناً تيم حيطه مديريت نظام سلامت در مرحله گروهي نيز در جمع 9 دانشگاه برتر قرار گرفت. كسب اين موفقيت‌هاي چشمگير و غرور آفرين دانشگاه در «ششمين المپياد علمي دانشجويان » دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور را به كليه اساتيد و دانشجويان گرامي تبريك عرض مي نماييم.