برگزاری جلسه دومین کمیته مشورتی دانشجویی EDC

در این جلسه که با هدف انتخاب دبیر دومین کمیته مشورتی دانشجویی EDC و بیان نظرات و پیشنهادات اعضای جدید کمیته در خصوص مسائل آموزشی تشکیل شد؛ پس از قرائت آیاتی چند از کلام ا... مجید و تشریح اهداف و وظایف کمیته مشورتی دانشجویی توسط جناب آقای دکتر دکتر شبستانی منفرد ریاست محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه ، دانشجویان حاضر در جلسه که علاقمند به کاندیداتوری جهت قبول مسئولیت دبیری کمیته بودند به معرفی مختصری از سوابق و برنامه های خود پرداختند. سپس از دانشجویان حاضر در جلسه رای گیری مخفی انجام شد که آقای شهریار افتخاریان (از دانشکده دندانپزشکی) با اکتساب بیشترین رای به عنوان دبیر دومین کمیته مشورتی دانشجویی EDC انتخاب شدند. در ادامه نیز هر یک از اعضاء کمیته به بیان نظرات و مشکلات موجود در رابطه با مسائل آموزشی در دانشکده های مربوطه پرداختند همچنین جناب آقای دکتر شبستانی منفرد ضمن تاکید بر لزوم ارتباط همه جانبه اعضا کمیته با دیگر دانشجویان دانشکده های تابعه جهت آشنایی با مشکلات و پیشنهادات آموزشی وارائه آن به مدیران محترم EDO دانشکده ها و برگزاری مداوم جلسات کمیته طبق آئین نامه تشکیل کمیته های مشورتی وزارت متبوع ، آمادگی این مرکز را جهت دریافت پیشنهادات و انتقادات حوزه های آموزشی از سوی کمیته مشورتی اعلام داشتند . در پایان نیز مقرر شد جلسه کمیته مشورتی با ترکیب افراد حاضر در این جلسه ، جهت ارائه گزارش کار و بیان نقطه نظرات هر سه ماه یکبار برگزار گردد. لازم به ذکر است علاوه بر رئیس مرکز و دانشجویان معرفی شده جهت عضویت در دومین کمیته مشورتی دانشجویی EDC؛ قائم مقام مرکز ، سرپرست کمیته مشورتی دانشجویی ، مسئول واحد استعدادهای درخشان ، مدیران EDO و کارشناس برنامه ریزی درسی مرکز نیز عضو مدعوین این جلسه بودند.