فهرست

موفقیت غرور آفرین دانشگاه علوم پزشکی بابل در کسب رتبه ششم حیطه علوم پایه المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور را به کلیه اساتید و دانشجویان گرامی تبریک عرض می نماییم.

تیم اعزامی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل در پنجمین المپیاد علمی دانشجویان سراسر کشور که در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار گردید، موفق به کسب مقام ارزشمند ششم در حیطه علوم پایه المپیاد شدند. تیم 12 نفره دانشجویان در حیطه های چهارگانه به شرح ذیل می باشد: - حیطه استدلال بالینی: خانم مهسا لایق – آقای آیین شریفی – آقای امیر خسرو گوران - حیطه علوم پایه: خانم فرشته ذوالفقاری – آقای حمید مهدی زاده – آقای صابر قربان نژاد - حیطه مدیریت نظام سلامت: آقای محمد رحیمی – خانم فاطمه ایزد پناه – آقای سعید حکیمی نیا - حیطه نوآورانه: آقای حسین باقری – خانم مروا مظلومیان – خانم مائده رجبی سرپرست تیم : آقای دکتر داوود نصراله پور و خانم دکتر سیمین موعودی همچنین آقای حمید مهدی زاده و آقای صابر قربان نژاد به ترتیب موفق به کسب رتبه دهم و یازدهم در حیطه علوم پایه شده اند. کسب این موفقیت چشمگیر را تبریک عرض می نماییم.