کارگاه آموزشی آشنایی با اصول آموزش پزشکی (1) ویژه دستیاران جدیدالورود، توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بابل در تاریخ 2/6/92 برگزار شد.

این کار گاه با حضور معاون آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر جوانیان و رئیس دانشکده پزشکی سرکار خانم دکتر بیانی و رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی جناب آقای دکتر شبستانی منفرد با حضور 54 تن از دستیاران جدیدالورود در محل سالن توانمندسازی معاونت تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد. در ابتدای کارگاه جناب آقای دکتر جوانیان معاون آموزشی دانشگاه ضمن خیرمقدم و بیان اهداف کارگاه اظهار امیدواری کردند که مجموعه این دوره های آموزشی در جهت ارتقا دانش فراگیران موثر باشد. همچنین جناب آقای دکتر شبستانی منفرد نیز ضمن تبریک به شرکت کنندگان در آزمون دستیاری و آرزوی موفقیت برای آنان، به نقش آموزشی دستیاران در دوره دستیاری اشاره نموده و ویژگیهای یک تدریس بالینی موفق را بیان نمودند. در ادامه دیگر مدرسین کارگاه ، جناب آقایان دکتر امری ، دکتر زاهد پاشا و دکتر حاجی احمدی نیزبه تدریس مباحث مختلف در زمینه آموزش پزشکی پرداختند. لازم ذکر است کارگاههای آموزشی CPR و آشنایی با اصول آموزش پزشکی (2) توسط این مرکز در روزهای دوشنبه و سه شنبه مورخ4 و 5 شهریورماه 92 برگزار خواهدشد.