نخستین کنفرانس آموزش علوم پزشکی پاسخگو در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

نخستین کنفرانس آموزش علوم پزشکی پاسخگو( Socially Accountable Medical Education) با 4 امتیاز آموزش مداوم ویژه پزشکان ، دندانپزشکان ، پرستاران ، ماماها ، دکترای علوم پایه و بیش از 140 رشته تحصیلی اعضای هیات علمی دانشگاه ، در روز یکشنبه مورخ 26 خرداد92 در سالن همایش های امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد. در این کنفرانس که با حضور ریاست دانشگاه ، معاونین آموزشی ، بهداشتی ، توسعه مدیریت ومنابع ، رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ، روسا و معاونین دانشکده های پزشکی ، دندانپزشکی ، پرستاری و مامایی رامسر و بیش از 80نفر شرکت کننده برگزار گردید ضمن اعلام اهمیت و اهداف برنامه آموزش علوم پزشکی پاسخگو ، سابقه این برنامه در جهان و ایران ، استراتژیهای نوین آموزش علوم پزشکی ، نقش معاونت بهداشتی ، دانشکده های پزشکی ، دندانپزشکی و پرستاری و مامایی در فعالیتهای آموزش پاسخگو و اهمیت آموزش به بیماران توسط پزشکان ، به معرفی فعالیتهای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در جهت توسعه Social Accountability در دانشگاه و اقدامات شورای دانشگاهی آموزش علوم پزشکی پاسخگو پرداخته شد. پیش آزمون و پس آزمون به عمل آمده از شرکت کنندگان مبین اثربخشی مطالب ارائه شده در جهت ارتقای سطح آگاهی شرکت کنندگان در خصوص این برنامه بوده است. جزئیات برنامه در سایت babol.ircme.irجهت بهره برداری علاقمندان موجود است.