برگزاری نخستین آزمون بالینی ساختارمند عینی(OSCE ) ویژه دستیاران ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران زمان برگزاری: دوشنبه 1392.2.9 مکان برگزاری: ساختمان غدیر مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی بابل تعداد دستیاران ارتوپدی شرکت کننده در آزمون: 5نفر نخستین آزمون OSCE ویژه دستیاران ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران در ساعت 9 صبح روز دوشنبه مورخ 92.2.9 با حضور اعضای هیات علمی گروه ارتوپدی ( آقایان دکتر : جان محمدی ، گنجی ، بهرامی و روحی) و نماینده مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه ( خانم دکتر موعودی) آغاز شد. در طراحی ایستگاهها، از اشکال مختلف طراحی سوالات آزمون OSCE نظیر سوالات کامپیوتری ، بیمار نما و... استفاده شد. آزمون شامل 10 ایستگاه 6 دقیقه ای جهت ارزیابی مهارتهای بالینی رزیدنتها بوده است . جهت بازدید و نظارت بر نحوه برگزاری آزمون ، آقای دکتر حسینی معاون آموزش بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل و آقای دکتر یحیی پور مسوول امور تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی دانشگاه نیز حضور داشتند. پس از پایان آزمون ، Focus Group Discussion با حضور اعضای هیات علمی گروه ارتوپدی دانشگاه ، معاون آموزش بالینی دانشکده پزشکی ، مسوول امور تحصیلات تکمیلی معاونت آموزشی ، نماینده مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه و دستیاران شرکت کننده در آزمون به عمل آمد . نقاط مثبت اعلام شده از سوی دستیاران در خصوص آزمون ، به شرح زیر بوده است: تنوع سوالات آزمون مطلوب بودن انتقال مفاهیم منطقی بودن سوالات مناسب بودن زمان ایستگاهها منظور کردن caseهای شایع مناسب بودن محیط برگزاری آزمون کم بودن اضطراب شرکت کننده آشنا شدن رزیدنتها با شکل سوالات آزمون های OSCE در پایان جلسه پیشنهادات زیر ارائه گردید: 1- آزمون OSCE دستیاران ارتوپدی دو دانشگاه علوم پزشکی بابل و مازندران هرسه ماه یکبار برگزار گردد و هربار، آزمون توسط یکی از دو دانشگاه (به تناوب در شهرستان بابل و ساری ) برای دستیاران دو دانشگاه برگزار شود. 2- شکلهای دیگر آزمونهای ارزیابی مهارتهای بالینی (مشابه DOPSو....) جهت ارزیابی مهارتهای دستیاران در محل درمانگاه ارتوپدی با بیماران واقعی ، پروسیجرهای جراحی و....نیز در دوره های بعدی مد نظر قرار گیرد. 3- در هر دوره برگزاری آزمون ، یک نماینده آموزش هر دو دانشگاه در محل آزمون حضور داشته باشند.