نخستین آزمون OSCE ارولوژی دانشجویان پزشکی، در تاریخ 26اسفند91در بيمارستان شهید بهشتی برگزار شد.

برای نخستین بار با مشارکت مرکز مطالعات وتوسعه آموزش پزشکی دانشگاه ،گروه آموزشی ارولوژی دانشگاه و پرسنل محترم واحد آموزش بیمارستان شهید بهشتی،آزمون OSCE (آزمون بالینی عینی ساختار یافته) دانشجویان پزشکی، در تاریخ 26/12/1391در محل مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد. این نخستین باری بوده که آزمون OSCE بخش ارولوژی برگزار می شده است. دراین آزمون ایستگاههای ارزیابی مهارت دانشجویان در حیطه های مختلف ، به شکل سوالات کامپیوتری وکار با مولاژ طراحی شده بود. نتایج نظر سنجی کتبی به عمل آمده از دانشجویان، بیانگر این است که شرکت کنندگان، از نحوه سوالات مطرح شده، ارزیابی مهارتهای عملی و سایر شرایط آزمون رضایت داشته‌اند. مرکز مطالعات وتوسعه آموزش پزشکی دانشگاه بدین وسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را ازدست اندر کاران برنامه به ویژه اعضای محترم هیأت علمی گروه ارولوژی و کارکنان محترم بیمارستان شهید بهشتی اعلام می دارد.