برای نخستین بار با مشارکت دفتر توسعه دانشکده پزشکی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی ، کارگاه آموزشی" اصول تجویز دارو و نسخه نویسی" برای دانشجویان پزشکی ورودی 86 دانشگاه ، در روز شنبه مورخ 19/12/91دراین مرکز برگزار شد.

در این کارگاه که با حضور دانشجویان پزشکی ورودی 1386برگزار شد، علاوه بر مباحث تئوری(شامل: ملاحظاتی که قبل از تجویز دارو باید مد نظر قرار گیرد، ارکان نسخه،شکل صحیح تنظیم نسخه ، نمونه هایی از نسخ دارویی پزشکان و....)اقدام به ارائه متون آموزشی به دانشجویان در خصوص نسخه نویسی و تداخلات دارویی شده است، ضمنا هریک از دانشجویان در یک برگ نمونه دفترچه بیمه ، اقدام به تجویز دارو نمودند و نسخ ایشان توسط ناظرین برنامه تصحیح گردیدونکات اصلاحی مربوطه اعلام گردید.لازم به ذکر است که دانشجویان پزشکی قبل از ورود به دوره کارورزی نیازمبرم به کسب مهارت نسخه نویسی دارند.