موفقيت غرور آفرین دانشگاه علوم پزشکی بابل در کسب مقام پنجم چهارمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه ‌های علوم پزشکی سراسر کشور

تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی بابل در چهارمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور که از تاریخ 17 لغایت 19 بهمن ماه سال 91 در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار گردید، موفق به کسب مقام پنجم شدند. تیم 12 نفره دانشجویان در حیطه‌های مختلف به شرح ذیل می‌باشد: 1- حیطه استدلال بالینی: آقای امین ضرغامی – خانم عالیه نیک منش – خانم مهسا لایق 2- حیطه علوم پایه: آقای حمید مهدی زاده – خانم مروا مظلومیان – خانم فرشته ذوالفقاری 3- حیطه مدیریت در نظام سلامت: آقای محمد رحیمی – آقای سینا جعفری – خانم زهرا خلیلی اصل 4- حیطه اخلاق حرفه‌ای: خانم زهرا اسمعیلی کشتلی – خانم نادیا رضایی – خانم زبیده هاشمی (سرپرست تیم: جناب آقای دکتر داود نصرا... پور، نماینده دانشجویی و فرهنگی سرکار خانم سحر عموزاده) همچنین آقای حمید مهدی زاده موفق به کسب مقام دوازدهم و خانم فرشته ذوالفقاری موفق به کسب مقام چهاردهم در حیطه تفکر علمی در علوم پایه شده‌اند. کسب این موفقیت را تبریک عرض می‌نماییم.