برگزاری آزمون OSCE دانشجویان پزشکی، در تاریخ 5/10/1391در گروه آموزشی جراحی بيمارستان - شهید بهشتی

برای نخستین بار با مشارکت مرکز مطالعات وتوسعه آموزش پزشکی دانشگاه ،گروه آموزشی جراحی دانشگاه و پرسنل محترم واحد آموزش و بخش جراحی بیمارستان شهید بهشتی،آزمون OSCE (آزمون بالینی عینی ساختار یافته) دانشجویان پزشکی، در تاریخ 5/10/1391در محل مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی برگزار شد. این نخستین باری بوده که آزمون OSCE بخش جراحی در محل بیمارستان برگزار می شده است. دراین آزمون ایستگاههای ارزیابی مهارت دانشجویان در حیطه های مختلف جراحی، به شکل سوالات کامپیوتری،کار با مولاژ و مانکن و ارزیابی بیمارنما طراحی شده بود. نتایج نظر سنجی کتبی به عمل آمده از دانشجویان، بیانگر این است که شرکت کنندگان، از نحوه سوالات مطرح شده، ارزیابی مهارتهای عملی و نقش افراد ارزیاب و سایر شرایط آزمون رضایت داشته‌اند. مرکز مطالعات وتوسعه آموزش پزشکی دانشگاه بدین وسیله مراتب تقدیر و تشکر خود را ازدست اندر کاران برنامه به ویژه اعضای محترم هیأت علمی گروه جراحی و کارکنان محترم بیمارستان شهید بهشتی اعلام می دارد.