فهرست

هفدهمین جشنواره شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه برگزار می‌شود

- بیست و پنجمین همایش آموزشی علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی از کلاس درس تا عرصه در تاریخ 12 و13 اردیبهشت ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود.
- توسعه و بازنگری منطبق با نیازهای اجتماعی، کیفیت آموزش بالینی، آموزش علوم پزشکی دانشجو محور، اخلاق حرفه ای در آموزش علوم پزشکی و فناوری نوین آموزشی از محورهای جشنواره آموزشی شهید مطهری می باشد.
- برنامه ریزی درسی، یاددهی و یادگیری، ارزشیابی آموزشی،مشاوره و حمایت دانشجویی، یادگیری الکترونیکی و مدیریت و رهبری آموزشی از محوره های جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی بوده است.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس سایت: www.ichpe.org مراجعه نمایند.