فهرست

8 نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل جزء برگزیدگان انفرادی سیزدهمین آزمون المپیاد علمی کشور شدند و به مرحله گروهی راه یافتند.

به گزارش مدیر محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی، سرکار خانم دکتر مریم قائمی امیری، پس از اعلام نتایج آزمون غربالگری سیزدهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی (روز پنج شنبه مورخ 13 خرداد) در 4 حیطه مدیریت نظام سلامت، حیطه تفکر علمی در علوم پایه، حیطه آموزش پزشکی و حیطه کارآفرینی در بستر دانشگاههای هزاره سوم 8 نفر از 44 دانشجوی منتخب از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل موفق به کسب امتیاز لازم جهت حضور در مرحله گروهی رقابت ها شدند.

ایشان در پایان ضمن عرض تبریک به دانشجویان برگزیده کشوری و با آرزوی موفقیت برای آن ها در مراحل بعدی رقابت ها از تلاش کلیه دانشجویان منتخب مرحله درون دانشگاهی تشکر و قدردانی نمودند. همچنین از حمایت های ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم آموزشی، مسئولین گرامی حیطه ها سرکار خانم/جناب آقای (دکتر مریم قائمی امیری، دکتر هادی پارسیان، دکتر زینب فرهادی، دکتر زینب غلام نیا شیروانی، دکتر آرام تیرگر، دکتر محسن وکیلی) و سایراساتید بزرگوار و همچنین کارشناس محترم المپیاد سرکار خانم زهرا مرادی و سایر همکاران محترم مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تشکر و قدردانی نمودند.