برگزیدگان جشنواره نشریات دانشجویی "تیتر 12" معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل معرفی و تقدیر شدند.

مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره نشریات دانشجویی "تیتر 12" در نشست مدیران و فعالان نشریات دانشجویی با معاون محترم فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، این جشنواره طی نشست صمیمانه مدیران و فعالان نشریات دانشجویی با معاون محترم فرهنگی دانشجویی به منظور تقدیر از برگزیدگان نشریات دانشجویی دانشگاه در جشنواره سراسری تیتر 12، روز شنبه مورخ 13 شهریور ماه 1400در سالن معاونت فرهنگی دانشجویی بصورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.در این جشنواره، نشریه پویش کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی موفق به کسب رتبه دوم نشریات علمی گردید. بدینوسیله در بخش اهدای جوایز این جشنواره از مدیر مسئول نشریه پویش، جناب آقای محمد علی قاسمی درزی تقدیر بعمل آمد.