برگزاری سمینار سراسری مجازی " اصول دانش پژوهی آموزشی در آیینه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی "

برگزاری  سمینار سراسری مجازی " اصول دانش پژوهی آموزشی در آیینه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی "

سمینار سراسری مجازی " اصول دانش پژوهی آموزشی در آیینه ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی " در روز سه شنبه مورخ 25/4/98 در سالن عترت مرکز آموزشی درمانی آیت اله روحانی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار گردید. در این سمینار مجازی، معاون محترم آموزشی دانشگاه، دبیر محترم هیات ممیزه دانشگاه، اعضای کارگروه تحقیقات آموزشی و شورای مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه (EDC) حضور داشتند. این سمینار توسط مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي (EDC) وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری EDC دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بابل برگزار گرديد.